Nagrade Spirit uvijek su se zalagale za raznoliko, jedinstveno i neovisno pripovijedanje u filmu. Ta raznolikost može se primijetiti i na crvenom tepihu ove filmske dodjele nagrada koja je održana sinoć na Santa Monica Pieru u Kaliforniji po 37. put.

Slavne dame zapravo su hodale plavim tepihom ove nezavisne filmske nagrade u zanimljivim kreacijama kakve se rijetko kad mogu vidjeti na sličnim dodjelama nagrada u kalendaru, poput Oscara, Emmyja, BAFTA-e i slično.

Umjesto raskošnih krinolina i sofisticiranih koktel-haljina, dame su birale izdanja koja razotkrivaju njihove ženstvene adute. Maggie Gyllenhaal odlučila se za Guccijevu suknju i sako predimenzioniranih naramenica koji su bili ukrašeni velikim cvjetovima te su razgolitili njezin trbuh.

Dvodijelni komplet koji je razotkrio trbuh nosila je i Jennifer Beals. Slavna glumica odabrala je plavu pencil-suknju i žuti top iz Guccija – izdanje u bojama ukrajinske zastave kao simbol podrške napaćenom narodu.

Trbuh je pokazala i Lily James, koja se pojavila u naizgled ležernom ružičastom crop-topu i crnim hlačama visokog struka talijanske modne kuće Del Core iz nove kolekcije za jesen i zimu 2022./2023. godine.

Neke dame pozornost su privlačile odvažnim krojevima mini, midi i maksi haljina, a druge upečatljivim uzorcima koje je bilo nemoguće ne zamijetiti – od jarko obojanih pruga do životinja ukrašenih šljokicama.

Što su slavne dame nosile na tepihu nezavisnih filmskih nagrada Spirit, pogledajte u fotogaleriji, a potom dajte glas za svojeg favorita u našoj anketi.

Koja je slavna dama nosila najbolje izdanje na dodjeli nezavisnih filmskih nagrada Spirit?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju