Magbellis je novi, neodoljivi brend na hrvatskom tržištu posvećen dodacima za vaše najbolje prijatelje – pse! Inspiriran vjernim i nestašnim mješancem Jackyjem, Magbellisovi proizvodi imaju i humanitarnu notu. Naime, od svakog prodanog proizvoda dio prihoda ide u Udrugu za pomoć i unaprjeđenje života životinja "Merida".

Opće je poznato da je pas čovjekov najbolji prijatelj. S time se slaže i uspješna hrvatska poduzetnica Magdalena Bešker, kojoj je njezin udomljeni pas Jacky postao i inspiracija. Kako bi mu vratila svu ljubav i toplinu koju joj pruža, krenula je izrađivati personalizirane dodatke za pse. I tako se rodio Magbellis, simpatični brend personaliziranih proizvoda za voljene ljubimce.

Ove godine moj brend Ulica snova i naš najprepoznatljiviji proizvod Moj planer slave deset godina i pravo je vrijeme za razvoj novih proizvoda i novoga brenda kojim se iznimno ponosim. Magbellis je jedna lijepa, posebna priča puna ljubavi i nadam se da će je kupci prepoznati, pojašnjava Magdalena Bešker. S obzirom na to da je ova priča nastala iz nesebične ljubavi između psa i njegovog vlasnika, Jacky je postao je i zaštitno lice brenda te model, uz ostale udomljene ljubimce.

Najpopularniji Magbellisov proizvod su dvostrane bandane, koje se mogu personalizirati po želji. U ponudi su i leptir-mašne te pripadajući BFF nakit - kožnate ogrlice za pse usklađene s narukvicom za vlasnika. U liniji su i gumice za kosu koje se također mogu uskladiti s bandanama i leptir-mašnama. Napravili smo i "pet etui" za njihove knjižice koje su jako osjetljive i brzo se unište. Postoje u desetak boja i mogu se personalizirati po želji. Osim toga, nikad više uzicu nećete morati tražiti po stanu uz Magbellis drvenu vješalicu s imenom vašeg ljubimca koja će ukrasiti zid vašeg doma.

Pomozite i vi nezbrinutim životinjama

U samu srž brenda utkali smo i humanitarnu notu. Od svakog prodanog proizvoda dio prihoda ide u Udrugu za pomoć i unaprjeđenje života životinja "Merida", koja je osnovana s dva osnovna fokusa djelovanja u segmentu zaštite životinja – neposredna pomoć životinjama na terenu i edukacija javnosti. Kao što je moja obitelj udomila Jackyja, želimo potaknuti i druge da pronađu svoje klupko ljubavi među onima kojima je ljubav najpotrebnija, pojašnjava osnivačica i vlasnica brenda Magbellis Magdalena Bešker.

Svi psi na fotkama iskazali su se kao pravi, preslatki modeli i udomljeni su iz raznih udruga. Za fotke se pobrinula "šaptačica psima" Gordana Popović iz Pet Almighty Photography.

Gdje možete nabaviti Magbellis proizvode?

Sve proizvode možete pogledati te nagraditi i sebe i svog ljubimca na internetskoj stranici magbellis.com, pronađite ih na Facebooku Magbellis i Instagramu Magbellis.
Ne zaboravite, kupnjom proizvoda iz linije Magbellis, uključujete se u hvalevrijednu akciju pomaganja životinjama.

Čuvajte svoje ljubimce i budite dobri prema njima, baš kao što su oni prema vama. Ne traže puno zauzvrat, ljubav i nježnost najviše cijene. I možda koju poslasticu!


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju