Rihanna je 2017. godine pokorila svijet mode svojim brendom Fenty Beauty, a sad je spremna za osvajanje svijeta mode.

Svoju modnu kuću Fenty službeno je predstavila u svibnju ove godine kada je najavila partnerstvo s koncernom LVMH, u sklopu kojeg djeluju i modne kuće Christian Dior, Fendi, Givenchy, Kenzo, Louis Vuitton, Marc Jacobs i Celine.

Njezine prve mini kolekcije postigle su velik uspjeh pa ne začuđuje što je na jučerašnjoj dodjeli "Fashion Awards 2019" osvojila prvo priznanje za svoj rad.

Rihanna dobro zna da je sama sebi najbolja reklama pa je na dodjelu stigla u komadima iz nove kolekcije koju će lansirati 6. prosinca.

Nosila je satensku haljinu mini kroja u takozvanoj menta zelenoj boji u kombinaciji s predimenzioniranom košuljom i štiklama identične nijanse. Za party nakon dodjele odabrala je iste komade u crnoj boji.

Ovaj look je nedvojbeno Fenty i odražava gdje se Rihanna trenutačno nalazi u smislu svoga osobnog stila. Ovo je novi pristup nošenju večernje haljine, kazao je za Vogue njezin suradnik i stilist Jahleel Weaver.

Upravo se taj pristup nije svidio komentatorima na društvenim mrežama. Točnije, sporna je Rihannina košulja koja je, po mišljenju nekih, pokvarila to izdanje.

Sviđa li vam se ova kombinacija večernje haljine i košulje?

glasova:

Mogla je ovo biti super kombinacija da se RiRi nije zamotala u vreću. Nikad je ne bih nosila. Kad će više doći kraj trendu prevelike odjeće, zapitala se jedna kritičarka s Instagrama.

Druga je zaključila da košulja ne bi bila tako problematična da nije spojena s večernjom haljinom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju