Još nismo ni pošteno zakoračili u proljeće, a svijet mode već se priprema za jesensko-zimsku sezonu. U tijeku je Pariški tjedan mode na kojem će 45 modnih kuća i brendova pokazati svoje ready-to-wear kolekcije za jesen/zimu 2022. godine.

Napravila je to i cijenjena modna kuća Dior na čijoj se reviji okupio velik broj poznatih dama, a najviše pažnje privukla je Rihanna. Slavna pjevačica i poduzetnica izaziva pomutnju gdje god se pojavi pa tako ni u Parizu nije izbjegla navalu obožavatelja i fotografa.

Sve slavne gošće revije bile su odjevene u Diorove kreacije, uključujući i Rihannu. Ona je za ovu prigodu odabrala stajling u crnoj boji sastavljen od kaputa iz najnovije kolekcije, čipkaste haljine midi kroja i visokih čizama.

Njezine trudničke kombinacije posljednjih tjedana izazivaju velik interes javnost, a posebno komentatora na društvenim mrežama koji su ovaj put nisu mogli usuglasiti mišljenje.

Haljina je...

glasova:

Rihannini obožavatelji imali su samo riječi hvale za ovo izdanje koje slavi ljepotu trudničkog trbuha. Ona je boginja, nitko kao RiRi, samo ona ovo može nositi, najljepša trudnica na svijetu, samo su neki od komentara na račun pjevačice.

Bilo je i komentatora koji su se zabrinuli za njezino zdravlje. Pariz, početak ožujka, zar joj nije hladno, prehladit će se, ovaj outfit baš i nije dobra ideja za trudnicu, pisali su.

Jedno je sigurno - Rihanna ni u trudnoći ne odustaje od svog stila i nosi što god želi, kako i priliči jednoj od najpoznatijih trendseterica na svijetu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju