Ako netko svojom modnom kombinacijom zna privući pozorost javnosti, onda je to Rihanna. Ona je i osoba koja nema problem sa spajanjem raznih boja i uzoraka. Ako netko slijedi pravilo da je moda igra, onda je to opet ova pjevačica.

Ovo pravilo slijedila je i kada je u petak navečer zakoračila na ulice Los Anglelesa u kombinaciji inspiriranoj punkom.

Za uživanje u večeri u restoranu Nobu, 33-godišnja pjevačica odabrala je crno-ružičaste hlače koje je uparila s crno-bijelom bomber jaknom i odgovarajućom maramom za glavu. Lice je prekrila sunačnim naočalama, također s uzorkom, te nezaobilaznom maskom na lice. Jedini komad koji nije imao odgovarajući uzorak bila je njezina majica, ali ona se istaknula natpisom "true punke" (pravi punk).

Slika nije dostupna Rihanna: Prozirne hlače s efektom jačim i od minice

Slika nije dostupna Ten za poželjeti: Deset slavnih ljepotica s najljepšom kožom

Čak su i njezine sandale uzorkom bile usklađene s ostatkom kombinacije.

Nije preskočila ni nakit pa je nanizala nekoliko ogrlica i naušnice.

Iako je Rihanna posljednji album objavila prije pet godina, nije bila besposlena. Veliki uspjeh postigla je, naime, svojom linijom kozmetike Fenty Beauty i kolekcijom donjeg rublja Savage x Fenty.

Ipak, obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju izlazak njezina devetog studijskog albuma.

Kad budem objaviti novu glazbu na način za koji ja osjećam da je u redu, ona će izaći. Nećete se razočarati kad se to dogodi, vrijedit će. Neću je objaviti samo zato što ljudi čekaju, poručila je prošle godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju