Rihannin trudnički stil i dalje je predmet rasprava. Slavna 34-godišnja pjevačica i poduzetnica u jednom prošlotjednom intervjuu otkrila je kako je u trećem tromjesečju trudnoće.

Vidno uživa u trudnoći i naprosto blista posljednjih mjeseci, a kada je u pitanju moda, ne odriče se odjevnih komada koje je nosila i prije blaženog stanja.

Ništa drugo nismo ni mogli očekivati od jedne od najvećih modnih ikona našeg doba. Otkako je objavila vijest da je trudna, Rihanna ne prestaje iznenađivati javnost svojim odjevnim kombinacijama koje se često nađu i na meti kritika.

S posljednjom nije izazvala kritike, ali jest čuđenje. Prilikom posjeta jednoj trgovini s dječjom opremom i odjećom u Los Angelesu nosila je traperice ravnog kroja, majicu kratkih rukava s printom i natikače s visokom potpeticom ukrašene krznom.

Slika nije dostupna Dobar odabir ili loša ideja? Rihanna u haljini koja mijenja trudničku modu

Na prvi pogled nema baš ništa neobično u ovom modnom izdanju barbadoške ljepotice, ali mnoge žene na društvenim mrežama primijetile su da Rihanna u visokom stupnju trudnoće nosi standardne traperice umjesto trudničkog modela.

Mnoge trudnice već se u ranijim mjesecima trudnoće presele u trudničke modele hlača koje imaju ušiven široki elastični pojas. Upravo taj pojas sve hlače čini udobnijima, a posebno traperice koje su čvršće i manje podatne.

U Rihanninim trudničkim kombinacijama dosad nismo vidjeli niti jedan klasičan trudnički odjevni komad, a kako je krenulo - izgleda da će ova trendseterica cijelu trudnoću odraditi bez njih.

Jeste li u trudnoći nosili trudničke modele hlača?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju