Kolekcija haljina za proljeće / ljeto 2021. godine američkog brenda Rodarte koje su pokrenule sestre Kate i Laura Mulleavy prepuna je ženstvenih kreacija ukrašenih cvijećem.

Štoviše, cvjetne haljine iz ove kolekcije je modna biblija – Vogue – opisala vrlo nosivima i šik te proglasila idealnim komadima za odlazak na svadbene svečanosti obitelji i prijatelja kada to situacija bude dopuštala.

Iz kolekcije se posebno ističe ružičasti maksi model A kroja koji vizualno smanjuje struk. Tom dojmu dodatno doprinose nabrani i naglašeni kratki rukavi.

Rodarte haljina napravljena je od svile zbog čega lijepo pada niz tijelo te ističe žensku siluetu. Iako ima cvjetni uzorak dodatno je ukrašena aplikacijama tratinčica koje su ušivane na prednjem dijelu haljine te na rukavima.

Upravo je ovu haljinu Selena Gomez nosila za snimanje spota pjesme „De Una Vez“ koji je objavljen u siječnju ove godine. Američka pjevačica i glumica je svileni model sparila sa srcolikom privjeskom, ali i romantičnim modnim dodacima poput cvjetnih kopči za kosu.

Haljina se sviđa i manekenki Kendall Jenner koja je u njoj spremno pozirala za fotografije na Instagramu povodom uskrsnih blagdana uz par udobnih kožnatih kaubojki u smeđoj boji.

Ružičasta Rodarte haljina sa cvjetnim uzorkom i aplikacijama je dizajnerski model od svile proizveden u Sjedinjenim Američkim Državama, pa ne čudi što dolazi s paprenom cijenom od 2600 dolara, odnosno oko 16.500 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju