Nježno zarumenjeli obrazi kao da ih nakratko poljubilo sunce prirodna je pojava u ljetno vrijeme koje mnoge ljubiteljice šminke žele replicirati tijekom cijele godine. Tada na scenu stupaju rumenila.

Na tržištu se mogu naći raznovrsna rumenila za različitu put, tipove kože i ukuse – od onih kompaktnih u prahu preko kremastih proizvoda u tubi do rumenila u sticku. U tom moru proizvoda u posljednje vrijeme posebno se ističe linija rumenila brenda Winky Lux u obliku ruže.

Winky Lux Cheeky Rose rumenilo je veganski proizvod koji nije testiran na životinjama. Ima kremastu bazu, a sadrži karnauba vosak i vitamin E za ravnomjerno nanošenje na kožu i blendanje. Najlakše se nanosi na kožu prstima ili uz pomoć nakošene četkice za aplikaciju rumenila.

Slika nije dostupna Koja vam nijansa sjenila odgovara s obzirom na ton i podton kože

Rumenila su dostupna u pet boja. Tea Time je idealan za ljubiteljice svjetlo-ružičaste s hladnim tonom, Crown dolazi u toploj nijansi ružičaste, Dodgy ima neutralnu svijetlo-ljubičastu nijansu, Knickers priziva hladni ton fuksije, a Brilliant je napravljen u breskvasto-koraljnoj boji.

Make-up influenserice se kunu kako je riječ o vrlo izdržljivom rumenilu koje će satima stajati na licu bez promjena što nije čest slučaj s kremastim rumenilima. Povrh svega, riječ je o vrlo atraktivnom proizvodu koji će zbog svojeg osebujnog izgleda ukrasiti svaku kozmetičku torbicu.

Slika nije dostupna Za prirodan izgled: 10 tekućih pudera idealnih za ljetne dane

Winky Lux Cheeky Rose rumenila prodaju se preko službene internetske stranice Winky Luxa po cijeni od 20 američkih dolara, odnosno oko 127 kuna. Po istoj se cijeni mogu naručiti i preko Amazona.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju