Salma Hayek uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima. Tako je bilo i na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Screen Actors Guild (SAG) u Santa Monici u Kaliforniji.

Salma Hayek došla je na dodjelu nagrada SAG s ekipom filma "Dinastija Gucci" redatelja Ridleya Scotta, koja je bila nominirana u kategoriji za izvanrednu glumačku postavu, a u kojem je tumačila Pinu Auriemmu.

Ne čudi stoga što je za pojavljivanje na prestižnoj dodjeli glumačke nagrade odabrala haljinu upravo ove talijanske modne kuće, koju i inače rado nosi na crvenim tepisima.

55-godišnja meksička glumica blistala je u koraljnoj večernjoj haljini od satena s halter-ovratnikom i plaštem, koja je bila napravljena po mjeri te je naglasila njezine ženstvene adute.

Dugi porub Guccijeve večernje haljine skrivao je pak srebrne sandale s debelom platformom i vrtoglavom potpeticom, u kakvima se znaju kretati samo najveće ljubiteljice štikli.

Sa 157 centimetara visine Salma Hayek je navikla na vrtoglave potpetice – i na filmu i na crvenim tepisima.

Slika nije dostupna 10 slavnih dama koje su nosile najljepše haljine na crvenom tepihu nagrada SAG ove godine

Slavna glumica izdanje je zaokružila prozirnim rukavicama koje su dopirale do iznad laktova te s nekoliko upečatljivih komada nakita.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju