Salma Hayek uvijek plijeni pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to pozira li na crvenom tepihu u glamuroznoj kreaciji ili je uhvaćena fotoobjektivom u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Ukrala je sve poglede i uoči gostovanja u televizijskoj emisiji "Jimmy Kimmel Live!" u Los Angelesu. Američka glumica snimljena je ispred studija u osebujnoj kombinaciji s uzorkom leoparda.

Salma Hayek odlučila se za strukirani sako s uzorkom leoparda i pripadajućim hlačama. Prednost je dala udobnosti te je odabrala hlače širokih nogavica s porubom koji je dopirao sve do poda.

Slika nije dostupna I suprug je očaran: Blještava haljina Salme Hayek stvorena za putene božice

Nošenje iznimno širokih i dugih hlača ne savjetuje se niskim damama jer ovakav kroj može skratiti figuru i proširiti siluetu.

Salma je osebujno odijelo sa životinjskim uzorkom sparila s prozirnom crnom košuljom, a cijelo izdanje zaokružila je s nekoliko decentnih komada nakita te sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Slika nije dostupna Salma Hayek: "Opake" platforme koje maksi suknju vole i više nego traperice

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne trgovine i odabrali nekoliko modela hlača s uzorkom leoparda po uzoru na Salmu Hayek.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju