Dosad najneobičnija dodjela Zlatnih globusa održala se u hotelu Beverly Hilton. Na 78. dodjeli nagrada koje dodjeljuje Udruženje holivudskih stranih novinara zbog epidemiološke situacije nije bilo publike.

Nominirani su većinom bili u svojim domovima, a crvenim tepihom i pozornicom prošetali su isključivo prezenteri i voditeljice Tina Fey i Amy Poehler.

Među prezenterima je bila i glumica Salma Hayek. Predstavila je film "Nomadland" redateljice Chloe Zhao, koji je osvojio nagradu za najbolji film u kategoriji drame.

Slavna 54-godišnjakinja za dodjelu je odjenula predivnu haljinu modne kuće Alexander McQueen u jarkoj crvenoj nijansi. Vatrenu haljinu nadopunila je nakitom cijenjena američke draguljarske kuće Harry Winston.

Tim izdanjem Salma se vratila boji koja ju je nakon dodjele 2003. godine smjestila na liste najbolje odjevenih glumica. Ljepotica je tada na dodjelu došla u vrlo jednostavnoj, ali zbog boje efektnoj haljini dizajnera Narcisa Rodrigueza.

Tada je još jednom pokazala zašto se upravo crvena smatra jednom od najmoćnijih i najpoželjnijih boja za glamurozne dodjele.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju