Sandra Bullock gostovala je u showu "Jimmy Kimmel Live" u kojem je promovirala svoj novi film The Unforgivable. Na snimanje u Los Angelesu glumica je došla odjevena u šik odijelo od mekanog velura u boji koju žene jednostavno obožavaju.

Odijelo stvoreno da privuče pažnju sastoji se od sakoa klasičnog kroja s jednim gumbom i hlača širih nogavica koje lijepo lepršaju. Ispod sakoa glumica je nosila košulju s detaljem u stilu drapirane kravate također u ljubičastoj boji.

Kroj odijela kakvo nosi Sandra Bullock pristaje ženama različitih konfekcijskih veličina, a podatni, mekani velur čini ga udobnim za nošenje. Također, velur u tamnijoj nijansi ljubičaste izgleda otmjeno i šik, a upravo je ljubičasta boja mnogim ženama jedna od najdražih boja, pa i među najvećim ljubiteljicama crne.

Outfit za nastup u televizijskom showu Jimmy Kimmel Live 57-godišnja oskarovka zaokružila je s elegantnim zlatno-crnim štiklama s otvorom na palcu i decentnom zlatnom ogrlicom.

U filmu The Unforgivable Sandra Bullock glumi Ruth Slater, ženu optuženu za ubojstvu koja, nakon što bude puštena iz zatvora, krene u potragu za svojom mlađom sestrom. Suočena sa snažnim osudama mjesta koje je nekoć zvala dom i društvom koje joj ne želi oprostiti, njezina jedina dana za iskupljenjem jest da nađe otuđenu mlađu sestru koju je bila prisiljena napustiti.

Radnja napete drame bazira se na britanskoj miniseriji Unforgiven iz 2009. godine, a u njoj glume i Vincent D'Onofrio i Viola Davis. Film u kina stiže 24. studenog u ograničenoj distribuciji, dok će na Netflixu biti prikazan 10. prosinca.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju