Sandra Bullock trenutno promovira svoj novi film "The Lost City", avanturističku komediju u kojoj glume i Channing Tatum, Daniel Radcliffe i Pattie Harrison. Bullock glumi spisateljicu ljubavnih romana Lorettu Sage u čijim je romanima glavni lik zgodni model s naslovnice Alan (Channing Tatum).

Kada Lorettu otme milijarder Fairfax (Daniel Radcliffe) nadajući se da će tako pronaći blago koje Sage spominje u svojoj posljednjoj knjizi, Alan želi dokazati da nije samo mišićavi komad i odlazi u džunglu kako bi je pronašao i spasio. U filmu "The Lost City" pojavljuje se i Brad Pitt u cameo ulozi.

Specijalna projekcija nove avanturističke komedije održana je u New Yorku, a glavna zvijezda crvenog tepiha bila je, naravno, Sandra Bullock. Glumica je nosila zanimljivu haljinu s potpisom talijanske dizajnerice Stelle Jean iz kolekcije jesen/zima 2021.

Crna haljina laskajuće midi dužine ukrašena je predimenzioniranim printom u plavoj, ružičastoj, bijeloj i crvenoj boji te svjetlucavim kamenčićima, a print je izrađen kao efekt prolivene boje koja kapa.
Jednako atraktivna je i obuća koju je Sandra izabrala, a riječ je o čizmama od sjajnog materijala u bakrenoj boji. Čizme imaju visoku tanku potpeticu i dugački špic.

Slika nije dostupna Sandra Bullock: Komad koji razotkriva tijelo više od mini haljine

Slika nije dostupna Sandra Bullock: Odijelo u boji na koju padaju i najveće ljubiteljice crne

Istoga dana Sandra Bullock gostovala je u televizijskom showu "Late Show with Stephen Colbert". Za gostovanje u emisiji glumica je odabrala više dnevni look te je nosila hlače širokih nogavica s efektnim colour block printom brenda Lela Rose. Gornji dio stajlinga 57-godišnja oskarovka složila je od crnog crop-topa i sakoa blijedo ružičaste nijanse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju