Nakon što je na 77. dodjeli Zlatnih globusa očarala u raskošnoj kreaciji modne kuće Oscar de la Renta, Sandra Bullock vratila se svakodnevnim obvezama i ležernijem stilu odijevanja.

 

Za poslovni sastanak na Beverly Hillsu zgodna oskarovka izabrala je vrlo opuštenu modnu kombinaciju sastavljenu od tamnoplavih traperica skinny kroja s poderanim dijelovima, tamnoplavog pulovera s bijelim prugama i bijelih tenisica sa žutim potplatom. Upravo su nam Sandrine tenisice zaokupile pažnju jer je riječ o vrlo udobnom modelu u kakvu se bez problema može provesti čitav dan. Upravo su potpuno bijele tenisice i među najpopularnijima, klasika kojoj se uvijek rado vraćamo, a model kakav nosi Sandra Bullock bez sumnje bi osvojio i najveće ljubiteljice štikli.

Slika nije dostupna Sandra Bullock: Čizme nad čizmama kakve se uvijek isplati imati u garderobi

Sandra Bullock u tenisicama vrlo udobnima za hodanje - 3 Sandra Bullock: Tenisice u kakvima se bez problema provede i najužurbaniji dan

Casual outfit glumica je nadopunila s velikom tamnoplavom torbom, zlatnim lančićima i avijatičarskim naočalama, a istaknula se i šik tamnoplava termo čaša koju je Sandra nosila u ruci.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju