Američka glumica Sandra Bullock nije snimila nijedan film od "Bird Box" iz 2018. godine, pa će njezine obožavatelje sigurno razveseliti vijest da upravo radi na novom projektu.

Posljednjih tjedana često je u Vancouveru, u kojem snima svoj novi film u produkciji Netflixa. U zasad neimenovanoj drami redateljice Nore Fingscheidt, Sandra glumi Ruth Slater, ženu koja nakon odsluženja zatvorske kazne za izlazi na slobodu i suočava se s okolinom koja joj ne može oprostiti grijehe iz prošlosti.

Svaki slobodan trenutak glumica provodi sa sinom Louisom, kćerkicom Lailom, partnerom Bryanom Randallom i najnovijim članom obitelji - psićem kojeg su udomili sredinom prošle godine.

Fotografi su Sandru snimili u pauzi između snimanja, tijekom šetnje s preslatkim ljubimcem. Slavna 55-godišnjakinja za šetnju je odabrala jednostavnu i ležernu odjevnu kombinaciju sastavljenu od traperica, obične crne majice, tople jakne i crnih čizmica.

Slika nije dostupna Severina: Traperice zbog kojih ne možemo dočekati ljeto

Slika nije dostupna 12 novih modela traperica s elastinom koje oblikuju struk, bokove i stražnjicu

Umjesto uobičajenih traperica, Sandra je nosila model ravnog kroja s asimetrično podrezanim nogavicama. Upravo je to jedan od modela oko kojih žene ne mogu usuglasiti mišljenja. I dok trendseterice obožavaju podrezane modele, ljubiteljice klasičnijih krojeva jednostavno se ne mogu naviknuti na njih.

Nosite li traperice s podrezanim nogavicama?

glasova:

Kao glavnu zamjerku navode to što zbog podrezivanja nisu nosive u nekim ozbiljnijim prigodama u kojima bez problema možemo odjenuti traperice s klasičnim šivanim rubom.

Ako ipak pripadate grupi obožavateljica ovakvih traperica, u galeriji pogledajte nekoliko modela po uzoru na Sandru koje smo pronašli za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju