Sandra Perković bila je jedna od uzvanica na primanju kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a za tu prigodu naša atletičarka izabrala je elegantnu odjevnu kombinaciju, idealnu za poslovne žene

Da su klasika i elegancija uvijek dobar izbor, pokazala je naša zlatna atletičarka Sandra Perković fotografijom na kojoj nosi damsku poslovnu kombinaciju. Crnu suknju pencil kroja s potpisom dizajnerice Aleksandre Dojčinović 27-godišnja sportašica kombinirala je uz usku bijelu majicu i crni sako te lakirane salonke s remenčićem.

Za primanje kod predsjednice Sandra Perković odjenula je ženstvenu suknju pencil kroja s potpisom Aleksandre Dojčinović

Uspješna sportašica bila je jedna od uzvanica na primanju kod predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, a tom prilikom našoj europskoj, svjetskoj i olimpijskoj prvakinji u bacanju diska uručeno je priznanje iz područja društvenih djelatnosti.

Pencil suknje mnoge žene vole birati za poslovne prilike, a u ovakvom profinjenom izdanju u decentnoj crno-bijeloj sigurno će se osjećati samopouzdano i nepobjedivo.

Jesen je druge proljeće kada svaki list postaje cvijet, napisala je Sandra Perković uz fotografiju snimljenu na Pantovčaku koju je objavila na svom na Instagramu, a njeni pratitelji komentirali su da je i u poslovnom štihu jako zgodna te da izgleda vrlo šik.

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

 

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju