Prije točno godinu dana održana je inauguracija Zorana Milanovića. Uz njega je u tom velikom i važnom trenutku bila supruga Sanja Musić Milanović, koja je u i prvoj godini njegova mandata bila jednako samozatajna kao i prije njegova dolaska na funkciju predsjednika.

Većina javnih pojavljivanja prve dame usko su vezana za njezin posao. Ova liječnica, specijalistica epidemiologije, znanstvenica i sveučilišna profesorica posvetila je karijeru očuvanju i unaprjeđenju zdravlja.

Voditeljica je nacionalnog programa "Živjeti zdravo" i znanstvenog projekta Svjetske zdravstvene organizacije u Hrvatskoj "Europska inicijativa praćenja debljine u djece" te aktivna sudionica brojnih međunarodnih zdravstvenih tijela. Aktivno sudjeluje i u procjepljivanju protiv koronavirusa građana s potresom pogođenih područja.

Slika nije dostupna Sanja Musić Milanović: "Kraljevske" sandale s učinkom štikli koje nikad ne razočaraju

Slika nije dostupna Sanja Musić Milanović: Bogata karijera nenametljive doktorice znanosti

Baš kao i svima, i prvoj dami nedostaje vrijeme kada smo bili bezbrižniji i redovito uživali u onim najljepšim životnim zadovoljstvima. Sad već žudim otići s prijateljicama na kavu, na rođendansku proslavu… Otići nekamo s nekim, otići bilo kamo, ali osjetiti život od prije godinu i pol. Sad ćemo ga najviše cijeniti, rekla je u razgovoru za IN magazin.

Kako to obično biva, gdje god se pojavi, Sanja Musić Milanović izaziva velik interes javnosti. U razgovorima o životu prvih dama uvijek ima mjesta i za rasprave o njihovu modnom izričaju, a hrvatska prva dama po tom pitanju dosad se pokazala kao ljubiteljica (poslovne) elegancije.

Po tome je u modnom kontekstu slična Melaniji Trump, po mnogima jednoj od najbolje odjevenih prvih dama u američkoj povijesti.

Izdvojili smo nekoliko njihovih izdanja i usporedili ih, a vi možete odlučiti koje vam se izdanje više sviđa i tako odabrati pobjednicu u ovom posebnom modnom dvoboju.

Više mi se sviđa nježna ružičasta haljina...

glasova:

Haljinu sa životinjskim uzorkom bolje nosi...

glasova:

Jako mi se sviđa sivi kaput...

glasova:

Upečatljive i efektne nijanse bolje pristaju...

glasova:

Voluminoznu suknju cvjetnog uzorka bolje je kombinirala...

glasova:

Klasičnu poslovnu kombinaciju crnih hlača i bijele košulje bolje nosi…

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju