Je li nam to proljeće konačno stiglo? Nakon toplog i sunčanog vikenda, prema prognozi opet će biti malo kiše i niže temperature, ali nadamo se da su to onda zadnji trzaji ćudljivog vremena tipičnog za travanj. No sada nam je došao svibanj i razmišljat ćemo samo o lijepom vremenu uz koje idu i lijepe proljetne haljine.

Upravo smo takve proljetne i ljetne ljepotice potražili u trgovinama i pronašli modele koji osvajaju na prvi pogled. Pa čak i ako niste velika ljubiteljica haljina i puno su vam draže hlače, vjerujemo da ćete se zagledati u neki od tih modela i poželjeti ga imati u svom ormaru.

Zanimale su nas haljine u kojima se žene osjećaju dobro, krojevi koji laskaju ženskom tijelu, bez obzira na to jeste li sitnije ili putenije građe. Izdvojili smo uvijek popularne midi i maksi dužine koje žene preferiraju nositi kada zatopli. Lepršavi donji dijelovi pružaju udobnost prilikom nošenja, a boje i uzorci prilagođeni su raznim ukusima i željama. Birati možete između modela s dugim i kratkim rukavima te s naramenicama, tako da smo pokrili sve mjesece do kraja ljeta, pa i rane jeseni.

Slika nije dostupna Već od 149 kn: Deset modela sandala na petu u kojoj svi mogu hodati

Slika nije dostupna Već od 40 kuna: 15 balerinki koje će voljeti i ljubiteljice visokih potpetica

Ove haljine možete nositi uz balerinke, tenisice, visoke potpetice, sandale, japanke – kombinirajte po želji i vremenskim prilikama i igrajte se kombinacijama. U fotogaleriji na početku teksta pronađite 15 haljina za proljeće i ljeto koje će poželjeti nositi i najveće ljubiteljice hlača.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju