Kennedy Center svake godine tradicionalno dodjeljuje priznanja za doprinos američkoj kulturi. Ove godine, na 44. izdanju dodjele, petero uvaženih umjetnika dobilo je nagradu za životno postignuće - glumica i pjevačica Bette Midler, glazbenica Joni Mitchell, operni pjevač Justino Diaz, osnivač Motowna Berry Gordy i autor SNL-a Lorne Michaels.

Na gala večeri, koja se održala u Washingtonu, okupile su se brojne zvijezde iz svijeta umjetnosti i zabavne industrije.

Među njima je bila i glumica Scarlett Johansson, koja je na dodjelu došla u društvu svojeg supruga Colina Josta. Predivna 37-godišnjakinja doslovno je blistala u haljini modne kuće Dolce & Gabbana napravljenoj po mjeri.

Ombre model ima gornji dio u brončanoj, a donji u srebrnoj boji te je u potpunosti ukrašen šljokicama i blještavim aplikacijama.

  Slika nije dostupna Spektakularna Scarlett Johansson: 10 izdanja kojima je glumica pokorila crveni tepih

S obzirom na to koliko su upečatljive, šljokice su uglavnom rezervirane za vrlo glamurozne večernje prigode. U njima nema ništa suptilno, one jednostavno plijene pažnju i ako odjenete komad ukrašen šljokicama, sigurno nećete ostati neprimijećeni.

Ovakve efektne haljine biramo onda kada želimo biti u centru pažnje i spremni smo na poglede prisutnih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju