Jennifer Lopez svojedobno je nastupila na koncertu Vax Live u Los Angelesu, kojem je glavni cilj bio osvijestiti ljude o važnosti cijepljenja protiv bolesti COVID-19. Na pozornici je promijenila tri pamtljiva scenska kostima, koji su u prvi plan stavili njezinu fit figuru.

Na crveni tepih, pak, stigla je u osebujnoj kreaciji s potpisom libanonskog modnog dizajnera Elieja Saaba. Točnije, odjenula je bijele hlače širokih nogavica s blještavim blejzerom duboka dekoltea iz njegove Ready to wear kolekcije za jesen/zimu 2021./2022. godine.

Iako modni stručnjaci tvrde da odjeća bolje stoji na vitkim figurama bez previše oblina, nekada to i nije slučaj. Obožavatelji američke pjevačice i glumice složili su se da je komplet Elieja Saaba jedan od onih primjera koji dokazuje suprotno.

Slika nije dostupna p

Tijekom svoje bogate karijere Jennifer Lopez je plijenila pažnju u raskošnim večernjim kreacijama. Prisjetili smo se nekih njezinih izdanja s crvenog tepiha i usporedili ih s onima s modne piste. Pogledajte ih u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju