Tekući puder osnova je svakog dobrog make-upa, a poznati kozmetički kozmetički i modni brendovi predstavili su i nove formule koje obećavaju sve ono što od tekućeg pudera tražimo. Donosimo sedam novih tekućih pudera koje vrijedi isprobati.

Catrice, True skin hidratantni puder
Njegujući, dugotrajni puder sa srednjim do visokim prekrivanjem, savršeno prekriva male nesavršenosti i crvenilo lica ostavljajući na koži lagani osjećaj za prirodno matiran "real skin" finiš. Veganska formula s hijaluronskom kiselinom i uljem sjemenki lubenice pruža intenzivnu vlagu.

Chanel, Les Beiges Healthy Glow Foundation
Lagana do srednja prekrivenost koja traje do 12 sati, vrlo lagane teksture i blistavog finiša za prirodan i zdrav sjaj kože. Pigmenti koji reflektiraju svjetlost zaglađuju i poboljšavaju izgled kože pomoću suptilnog efekta svjetlosti dok antioksidanti pomažu u zaštiti od zagađenog zraka, slobodnih radikala i plave svjetlosti.

MAC, Studio Fix Fluid
Tekući puder sa zaštitnim faktorom 15 srednje do jake pokrivenosti koja traje do 24 sata. Inovativni sastojak koji kontrolira lučenje sebuma smanjuje vidljivost znoja i suvišnog sjaja na licu te ostavlja besprijekoran, blistavi finiš s kojim vam na fotografijama neće trebati filtri. Idealan je izbor bez obzira na to želite li postići prirodan, svjež izgled ili potpunu prekrivenost bez vidljivih pora.

Max Factor, Miracle Second Skin
Kao što i ime kaže, tekući puder poput druge kože pruža besprijekornost prirodnog izgleda te istovremeno njeguje suhu kožu. Jedinstvena hidratantna formula sadrži prirodni derivat kokosova mlijeka stopljen s prebioticima i probioticima te zaštitnim faktorom 20, koji pomažu u obrani kože od štetnih utjecaja. Rezultat je lagana podloga koja pore čini nevidljivima bez ikakva osjećaja težine.

L'Oreal, True Match Foundation
Ultrakremasta formula bez napora se topi na koži i pruža dugotrajan efekt, ravnomjerno prekrivanje i osjećaj glatkog, sjajnog tena pri svakom nošenju. Ovisno o nanesenoj količini pudera, pruža srednju do potpunu prekrivenost. Formula obogaćena hidratantnim kompleksom (hijaluronska kiselina, glicerin i ekstrakt aloe vere), vitaminom B2 i provitaminom B5. Formula protiv onečišćenja omogućuje poboljšanje kvalitete kože, dok zaštitni faktor 12 pruža zaštitu od štetnog utjecaja sunca.

Tom Ford, Traceless Soft Matte Foundation
Dugotrajna podloga koja pruža srednju prekrivenost obogaćena je hijaluronskom kiselinom i mikrosferama koje raspršuju svjetlost te pruža efekt maglice i mat finiš poput druge kože. Puder je pogodan za sve tipove kože, od suhe do masne. Puder neće izblijedjeti i do deset sati, a i nakon što ga odstranite, na koži će ostaviti osjećaj zaglađenosti i svježine.

Fenty Beauty, Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation
Lagan poput zraka, ovaj tekući puder pruža srednju do potpunu prekrivenost uz baršunasti mat finiš. Dostupan je u čak 50 nijansi, što omogućava odabir savršene nijanse za baš svaki ton kože. Rihanna je poznata po svojoj besprijekornoj, glatkoj, baršunastoj koži, a ovaj puder kožu lica čini upravo takvom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju