Snimanje serije "And Just Like That...", reebota kultne serije "Seks i grad", u punom je zamahu, a sa sve više snimljenih scena otkriva se i sve više modnih kombinacija glavnih junakinja. Sudeći prema viđenom, jasno je da je glumačka postava "Seksa i grada" ušla u novu modnu eru, koja je sada još odvažnija, zabavnija i fenomenalnija.

Modni stajlinzi koji privlače najviše pažnje su, naravno, oni Sarah Jessice Parker, odnosno Carrie Bradshaw, koja se ulicama New Yorka prošetala u krem kombinezonu američkog brenda Replika Vintage, a model tog lanenog kombinezona zove se Claude Montana. Replika Vintage prepoznatljiv je po avangardnom pristupu modi vidljivom i na ovom kombinezonu u obliku dugačkih lepršavih umetaka sa strane koji su cijelom looku dali i dozu dramatičnosti.

Uz odličan kombinezon Sarah je nosila kratku crnu jaknu sa žutim i narančastim cvjetovima, pletenu beretku ukrašenu perjem, višebojne sandale s remenčićima, i čak tri torbe, dvije preko tijela, dok je treću nosila u ruci. Taj eklektični stajling jedan je od nekoliko koliko ih je do sada otkriveno kada je riječ o liku Carrie Bradshaw.

I Kristin Davis u ulozi Charlotte York Goldenblatt privukla je puno pažnje ženstvenim i romantičnim outfitom za scenu u kojoj šeće psa. Uz bijelu bluzu s puf rukavima nosila je plisiranu maksi suknju lepršavog kroja, u svijetloplavoj boji s bijelim točkicama. Još malo boje dodala je žutim remenom, predivnim žutim štiklama te plavom torbicom s papagajem. Čak je i njezina torbica s vrećicama za kupljenje pseće kakice bila brendirana, s prepoznatljivim dezenom luksuzne modne kuće Burberry.

Sa snimanja scene u kojoj cure ručaju u restoranu doznali smo i da će se u "And Just Like That..." pojaviti i novi lik kojeg tumači Nicole Ari Parker. Parker još nije službeno predstavljena kao dio glumačke ekipe i ne zna se koga će glumiti, ali sigurno je da ćemo i njezin modni stil pratiti s velikim zanimanjem. Jer ono što smo vidjeli na prvim fotografijama Nicole Ari Parker jako nam se svidjelo.

Slika nije dostupna Vratile su se! Prve fotografije Carrie, Mirande i Charlotte iz nastavka "Seksa i grada"

Slika nije dostupna Otkrio i sitne detalje: U nastavku "Seksa i grada" pojavit će se i Aidan

Njezin lik nosio je fenomenalnu haljinu s krupnim šarama i preko nje lepršavi ogrtač u tamnoplavoj i bijeloj boji. A štikle tek – poput pravog modnog remek-djela! Glomazna narančasta ogrlica i torba u istoj boji dale su njezinu stajlingu još malo glamuroznosti i wow efekta.

Nema sumnje – nastavak "Seksa i grada" donosi obilje fantastičnih odjevnih kombinacija koje će oduševiti brojne ljubiteljice mode i obožavateljice kultne serije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju