Dame iz Zadra vole se lijepo odjenuti i izaći u grad, a u mnoštvu istaknula se sjajno odjevena ljepotica koja je nosila vrlo efektan, ali ne tako često viđen odjevni komad na našim ulicama.

Plavokosa dama za svoj street style odabrala je kombinezon, i to model od crnog špricanog trapera te s patentnim zatvaračem u gornjem dijelu. Kombinezon ima pojas oko struka, efektne uzdužne prošive i rukave na lagani puf.

Odličan kombinezon kombinirala je uz visoke crne čizme na ravni robusniji đon. Atraktivne čizme od brušene kože imaju vezanje na žniranac i patentni zatvarač sa strane za lakše obuvanje te dodatne zatvarače kao ukras.

S dva sjajna modna komada, traper-kombinezonom i visokim čizmama od brušene kože, zadarska street stylerica složila je stajling koji izgleda poput milijun dolara.

Street style kombinacija Jelene Huđek Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinim čizmama koje osvajaju na prvi pogled

Prezgodna Zadranka svoj street style savršeno je stilizirala s malom svijetloplavom torbicom sa zlatnom kopčom, decentnim nakitom i sunčanim naočalama privlačnog dizajna, dok je preko ruke nosila sako pepita-uzorka.

Još street style inspiracije iz Zadra pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju