Ulice naših gradova pune su street style inspiracija, a jedan takav inspirirajući, mladenački stajling pokazala je i lijepa brineta koja je prošetala središtem Zagreba.

 

Street style nježnih boja izabrala je mlada zaljubljenica u modu i glazbenica Manuela Vuković koja je prošetala centrom Zagreba. U prvom planu bila je njezina majica s kapuljačom koja će oduševiti svaku obožavateljicu filma "Prljavi ples". Riječ je o majici iz H&M-a s prizorom iz ovog kultnog filma, obožavanog i 33 godine nakon njegovog izlaska.

Majicu nježne pastelne nijanse ružičaste Manuela je sjajno kombinirala uz bijele traperice trapez kroja te uz bijelu jaknicu s krznom. Mladenački street style upotpunila je s preslatkom kapicom s dva cofleka, crnim čizmama na visoku potpeticu i crnom torbicom.

Plavokosa dama iz centra Zagreba u upečatljivim najlonkama - 3 Plavokosa dama iz centra Zagreba u hulahopkama koje će zasjeniti i najopasniju minicu

Street style ljepotica s Cvjetnog trga Divna "darkerica" s Cvjetnog trga: Četiri "obična" komada dovoljna za dojam od milijun dolara

Vitka brineta lijepe crte lica dodatno je naglasila prozračnim, svježim make-upom.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju