Sunčanu zimsku subotu Zadranke su iskoristile za šetnju gradom i druženje s prijateljicama, a naravno nije izostala ni kava za van. Pokazale su pritom svoje odlične street style kombinacije koje nas uvijek iznova inspiriraju za vlastite odjevne odabire.

Svojim atraktivnim street styleom pažnju je privukla i zgodna brineta koja svakako nije mogla proći neprimijećeno u visokim kožnatim čizmama.

Mlada street stylerica iz Zadra nosi ženstveni model crnih kožnatih čizmi do koljena s visokom debljom potpeticom koje je kombinirala uz deblje crne najlonke i minicu kariranog crno-bijelog uzorka s patentnim zatvaračem na sredini. Ovakva kombinacija podsjetila nas je na modni stil šezdesetih godina kada su čizme do koljena s visokom petom i mini suknje i haljine bile jedan od najpopularnijih odjevnih izdanja.

Za svoj street style zgodnica svijetlosmeđe kose odabrala je i lijepi svijetlosivi kaput i poludolčevitu u oker boji, a za završni touch tu su i crne kožnate rukavice za zaštitu od zubatog sunca te crna torbica.

Slika nije dostupna Dama iz Zadra: Čizmice ljepotice koje svaku kombinaciju čine još ženstvenijom

Street style kombinacija sa zagrebačke špice Top 10 zagrebačkih street style izdanja iz 2020. koja ste najviše komentirali

Zvijezda ove naše street syle priče nije bila jedina koja je za subotnju špicu u Zadru odabrala čizme do koljena. Sličan model nosi i dugokosa brineta u vrlo zgodnoj kratkoj haljinici na gumbe, a još odjevnih izdanja zadarskih street stylerica pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju