Svaka Severinina odjevna kombinacija izaziva pažnju i uzrokuje gomilanje komentara na društvenim mrežama, a neke su bile povod raspravama

Bez obzira na to što Severina odjene, njezina kombinacija jednostavno ne prolazi bez komentara. Od svečanih haljina za javna događanja do dnevnih kombinacija koje često objavljuje na svom Instagram profilu - baš svako izdanje izazvat će interes, a ponekad i raspravu.

Tako je svojedobno izazvala pažnju štiklama brenda Azzedine Alaia. Za fantastične neboderke uistinu treba puno odvažnosti, prije svega zbog vrtoglavo visokih potpetica od čak 14 centimetara zbog kojih bi mnoge žene odmah odustale od nošenja ovih štikli.
 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Severina ih je nosila i u kombinaciji s uistinu upečatljivom torbom koju je dizajnirao Thom Browne. Upravo je torba u obliku psa zaintrigirala korisnike društvenih mreža koji vole prokomentirati njezine neuobičajene odjevne komade ili dodatke. Kao inspiracija za torbu američkom dizajneru poslužio je njegov pas Hector po kojem je model dobio ime.
 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Kada su u pitanju dodaci, Severina voli iskoračiti iz okvira tradicionalnog odabira i prepušta se maštovitim modnim igrama s uistinu spektakularnim dodacima. Za predstavljanje jednog kalendara u Skopju vratila se nošenju - krune.
 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Ništa manje odvažna nije ni kod odabira boja ili uzoraka pa je tako u svoj ormar spremila fantastičnu žutu haljinu modne kuće Gucci s cvjetnim uzorkom i masivnim mašnama. Model iz kolekcije za proljeće/ljeto 2017. godine omiljen je i među svjetskim zvijezdama.
 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on


Puno se pričalo i o njezinim čizmama modne kuće Balenciaga koje je nosila u spotu za pjesmu "Kao". One su također bile povod za raspravu o njezinom ukusu i modnom brendu Balmain.

U galeriji pogledajte još Severininih zanimljivih modnih izdanja.
 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju