Naša pjevačica ne prestaje plijeniti pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Ovih dana prima komplimente za jednu trendi torbu

Torba Dionysus brenda Gucci posljednjih nekoliko sezona apsolutni je hit među svjetskim zvijezdama i poznatim blogericama.

 

A post shared by TashSefton (@tashsefton) on

Ime je dobila po grčkom bogu Dionizu. Legenda kaže da je Dioniz prešao rijeku Tigris na tigru kojeg mu je poslao vrhovni grčki bog Zeus, vladar Olimpa. Zbog toga se na kopči upečatljivoj i prepoznatljivoj kopči ovog modela nalaze dvije tigrove glave.

Na službenoj stranici modne kuće izbrojali smo čak 94 trenutno dostupne različite varijante ovog megapopularnog modela torbe čija cijena ovisi o veličini i materijalu.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Jednu od njih u svom ormaru ima i Severina. Naša pjevačica za sebe je odabrala trobojni prugasti model s rukom od bambusa koji je javnosti prvi put predstavljen u kolekciji za jesen/zimu 2016./2017. godine na Milanskom tjednu mode.

U galeriji provjerite koji su model za sebe odabrala druge poznate dame, a zatim pogledajte koju torbu modne kuće Gucci nosi Nina Badrić.

 

A post shared by Vivica A Fox (@msvfox) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju