Uskrsne blagdane Severina je provela u Splitu. Pjevačica vrijeme provedeno u svom rodnog gradu koristi i za nezaobilaznu kavu na proljetnom suncu koje smo jedva dočekali. Fotografijom koju je podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu asocirala nas je upravo na - sunce.

Nema te odjevne kombinacije kojom Severina neće privući pažnju, ali ova je bila uistinu posebna zahvaljujući fantastičnoj boji haljine koju ne nosila.

U pitanju je model srpske dizajnerice i stilistice Bojane Ugrešić u prekrasnoj, upečatljivoj i jarkoj nijansi žute boje koju dizajnerica naziva Imperial Sun žutom (u prijevodu carsko sunce).

Haljinu s visokim prorezom koja je u donjem dijelu plisirana pjevačica je umjesto sa štiklama mudro spojila s tenisicama i tako dobila efektnu, ali i jako udobnu dnevnu kombinaciju.

Odabrala je tenisice u neutralnoj bijeloj boji. S njima je uskladila i modne dodatke odabravši bijelu torbu i sunčane naočale s bijelim okvirom.

Ljubiteljice haljina ne mogu ostati imune na prizor nekog dobrog modela u street style kombinacijama, a za ovako efektnom haljinom okrenuli bi se i oni koji ih možda uopće ne nose. Upravo to dokazuje moć boje i upečatljivih nijansi u modnim izdanjima.

U galeriji pogledajte nekoliko haljina u žutoj boji po uzoru na Severinu koje smo izdvojili za vas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju