Severina je ljubiteljica dizajnerskih odjevnih komada iz Hrvatske, regije i ostatka svijeta, koje redovito pokazuje na svojem Instagramu. Podijelila je i pokoji modni trenutak s Maldiva, na kojima se trenutačno nalazi te uživa u prekrasnom vremenu, čarobnom moru i pješčanim plažama.

Za odlazak na plažu Severina je odabrala crveni retro bikini koji je naglasio ženstvenu siluetu. Iako njoj nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje tijela, ipak je posegnula za kompletom koji ženama pomaže u toj nakani.

Slika nije dostupna Kakav je to dobar spoj: Kombinacija u kojoj Severina može ravno na modnu pistu

Crvene gaćice visokog struka imaju ulogu svojevrsnog steznika te vizualno smanjuju trbuščić, dok gornji dio bikinija – ukrašen volanima – vizualno povećava taj dio tijela. Ne čudi stoga što je baš taj kroj omiljen među damama na brojnim svjetskim plažama.

Hrvatska pjevačica odabrala je bikini beogradskog brenda Coast iza kojeg stoji dizajnerica Mina Krstić, a koji je namijenjen modernoj ženi koja voli modu, ali ne prati slijepo trendove. Posebnost ovog brenda kupaćeg kostima očituje se u činjenici što je svaki komad ručno izrađen.

Slika nije dostupna Severina: "Carska" haljina za kojom se jednostavno morate okrenuti

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela retro kupaćih gaćica visokog struka po uzoru na Severinu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju