Iako je svojim odjevnim kombinacijama daleko ispred modnih trendova, Severina ponekad voli ići i u korak s njima. Dokazala je to odabirom haljine koju obožavaju mnoge poznate dame

Prema mišljenju mnogih modnih stručnjaka, dizajner Alessandro Michele preporodio je modnu kuću Gucci. Michele je 2015. godine preuzeo mjesto kreativnog direktora i svojim kolekcijama oduševio modnu industriju, ali i zvijezde koje su se počele otimati za njegove kreacije.

Iz sezone u sezonu na pistu šalje sve zanimljivije modele u kojima često spaja nespojivo, na sveopće oduševljenje modnih sladokusaca spremnih za eksperimentiranje s odjećom.

Među najpopularnijim kreacijama iz kolekcije za proljeće/ljeto 2017. godine nalazi se i žuta haljina s cvjetnim uzorkom. Model s jednim rukavom ukrašen masivnim cvjetovima svidio se mnogim poznatim damama.

Tako je upravo ovu haljinu Katy Perry odabrala za pojavljivanje u spotu za pjesmu "Feels", Emma Stone u njoj je proslavila nominaciju za Zlatni Globus na zabavi magazina W, a poduzetnica Sophie Amoruso odjenula ju je za premijeru serije "GirlBoss" nastale prema vlastitoj životnoj priči.

 

A post shared by W magazine (@wmag) on

Pojavljivala se i u brojnim modnim editorijalima pa se zahvaljujući svemu navedenom istaknula kao must have komad iz spomenute kolekcije. Ova upečatljiva, živopisna i ženstvena haljina uistinu je prava kradljivica pogleda jer ne može proći neprimijećeno, a nije joj mogla odoljeti ni naša Severina koja sjajno nosi upečatljive odjevne komade poput ovog.

Pogledajte i božanstvenu torbu modne kuće Gucci koju Severina ima u svom ormaru.

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju