Severina uvijek plijeni pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira pozira li u večernjoj kreaciji na kakvom crvenom tepihu ili je objektivom fotoaparata uhvaćena u jednostavnoj street style kombinaciji u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Bilo je tako i na 24. Međunarodnom festivalu stripa Crtani romani šou – Zagreb Comic Con koji je održan u hrvatskoj metropoli u Malom pogonu Tvornice kulture.

Severina
je prisustvovala promociji knjige Maxa Bunkera „U ime mafije“ na čijoj se naslovnici nalazi u ulozi fatalne zavodnice.

I dok na naslovnici knjige nosi svilenu haljinu bez rukava u žutoj boji, na promociji se pojavila u zelenoj kreaciji. Glamurozna haljina od podatnog zelenog materijala istaknula je fit figuru hrvatske pjevačice.

Iako je nosila haljinu do poda s dugim rukavima – materijal i kroj modela bio je toliko pripijen uz tijelo da nije ništa prepustio mašti. Strateški izrezi na grudima i predjelu nogu naglasili su njezine ženstvene adute, dok je nabrani dio u struku dodatno istaknuo ovaj dio tijela.

Glamuroznu haljinu Severina je sparila s lakiranim salonkama visokih potpetica, a cijelu kombinaciju zaokružila crnom torbicom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju