Severina uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama te rado dijeli inspiraciju za modne igre na svojim društvenim mrežama, a pogotovo na Instagramu gdje je prati više od milijun razdraganih obožavatelja.

Nedavno je podijelila na Instagramu i vrlo jednostavno, ali upečatljivo izdanje sa svojeg odmora na Maldivima kojim je dominirao tek jedan komad – pripijena haljina kratkih rukava do poda.

Jednostavni kroj maksi haljine razigrali su okrugli izrezi na predjelu ramena, rastezljivi materijal od koje je model napravljen istaknulo je njezinu fit figuru, dok je boja naglasila njezinu put i tamnu boju kose.

S obzirom da se Severina nalazi na rajskim Maldivima te da je okružena velikim plavetnilom, hrvatska pjevačica na fotografiji pozira bosonoga, a haljinu je sparila tek s nekoliko decentnih narukvica.

Na fotografiji nosi crvenu haljinu švicarskog brenda Jaliza couture. Na njihovim internetskim stranicama se navodi kako je riječ o luksuznom brendu za urbane dive,

Odjeću ovoga brenda nosila je već prošlosti – primjerice ovoga ljeta na odmoru u Španjolskoj kada je blistala u još jednom crvenom modelu otvorenih leđa.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela maksi crvenih haljina koje izvrsno pristaju brinetama i crnkama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju