Svakog 7. svibnja u Splitu se tradicionalno slavi blagdan sv. Duje i dan grada Splita. Mnogi poznati Splićani na društvenim mrežama dijele svoje posvete voljenom gradu, a među njima je i Severina.

'Kako zvona svetog Duje, cila zemlja neka čuje rajsku pismu puka tvog, Splite moj...' Na dobro vam došla Sudamja, napisala je pjevačica na Instagramu uz fotografiju na kojoj se u pozadini nalazi jedan od simbola njezinog rodnog grada, splitska katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije koja je u narodu poznata kao katedrala sv. Duje.

Severina na fotografiji nosi odjevnu kombinaciju u kojoj se posebno ističe suknja s jako zanimljivim uzorkom. Naime, pjevačica je nosila model iz kolekcije modne kuće Dolce & Gabbana za proljeće 2014. godine ukrašenu motivima iz Antičkog Rima.

Kombinirala ju je s bluzom iste modne kuće koja je pak bila ukrašena njihovim prepoznatljivim točkastim uzorkom za koji dizajneri Domenico Dolce i Stefano Gabbana nađu mjesta u gotovo svakoj svojoj kolekciji.

S obzirom na to da je nosila i njihovu efektnu ogrlicu te ukras za kosu, ovo bi zapravo mogao biti kompletan look za reviju slavnog dvojca. Iz njega bi samo trebala izbaciti kultnu torbicu konkurentske francuske modne kuće Dior u crvenoj boji kojom je dodatno razigrala kombinaciju.

Jedno je sigurno, Severina bi u ovom izdanju istog trena mogla zakoračiti na modnu pistu i sigurno bi sve oduševila svojim catwalkom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju