Severina je ljubiteljica modnih eksperimenata te ih rado dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama. Nedavno je podijelila i upečatljivu ljetnu kombinaciju koja bi bila idealno rješenje za kakvo svečano događanje poput odlaska na crveni tepih.

Severina se trenutačno nalazi na odmoru na Maldivima, a na Instagramu rado objavljuje vlastite kombinacije s te čarobne otočne države u Indijskom oceanu. Pohvalila se i novom haljinom – bijelim elegantnim maksi modelom koji je u struku stegnut pojasom sa zlatnom kopčom.

Slika nije dostupna Severina: Crveni bikini za manji trbuščić koji žene vole nositi na plažu

Riječ je o haljini srpskog brenda Mona, koji je prisutan u ormarima dama u regiji već više od tri desetljeća, a čiju odjeću i modne dodatke odlikuju moderni krojevi za sofisticirane i samouvjerene žene, ali i muškarce.

Hrvatska pjevačica pozirala je u elegantnom modelu bez rukava, s ruskom kragnom i dubokim izrezom koji razotkriva noge. Na stražnjoj strani haljina otkriva gola leđa, pa ju je najbolje nositi bez grudnjaka.

Slika nije dostupna Kakav je to dobar spoj: Kombinacija u kojoj Severina može ravno na modnu pistu

Ova bi haljina sjajno izgledala uz bijele sandale s visokim potpeticama, no s obzirom na to da se Severina nalazi na zapanjujućim Maldivima, prošetala je u njoj bosonoga.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju