Među brojnim poznatim damama koje su došle pogledati reviju hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović bila je i Severina

Severina je velika obožavateljica kreacija hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Pjevačica nije propustila priliku pogledati njezinu novu kolekciju predstavljenu na reviji u zagrebačkoj Modernoj galeriji.

Uzvanici modnih revija uvijek posebnu pažnju posvećuju i vlastitim odjevnim kombinacijama, pa je tako i Severina za ovu prigodu osmislila zanimljiv stajling.

Popularnu slip haljinu boje fuksije s crnim čipkastim detaljima sparila je s ružičastom bundom i sandalama ukrašenim cvijećem ispod kojih je obukla i prozirne čarape s točkastim uzorkom.

Ovaj model haljine vizualno u potpunosti podsjeća na takozvani negliže koji se prvi put pojavio u Francuskoj u 18. stoljeću, a tada je imao funkciju noćne haljine koja se nosila isključivo u krevetu. Zatim je evoluirao u odjevni komad koji se nosi ispod dnevnih haljina, a potom se i sam "pretvorio" u haljinu.

Prošle zime Severina nam je pokazala kako se slip model može stilizirati u zimskoj varijanti i kombinirati s toplim puloverom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju