Severina rado dijeli ideje za modne kombinacije na svojim društvenim mrežama. Na Instagramu je nedavno podijelila i vrlo nosivu street-style kombinaciju sastavljenu od komada koje većina dama ima u svojem ormaru.

Severina na fotografiji šeta sarajevskom Skendarijom u nepogrešivom komadu za bilo koju priliku – u maloj crnoj haljini.

Hrvatska pjevačica odabrala je rastezljivi midi model od toplog pletiva s izrezom na stražnjem dijelu, koji na suptilan način razotkriva noge.

Slika nije dostupna Severina: Štikle s iglenom potpeticom koje tako dobro izgledaju na ženskoj nozi

Zbog svoje rastezljivosti sjajno pristaje damama od XS do XL veličine, a odlično se kombinira uz vrtoglave štikle, čizme s visokim sarama, ali i chunky gležnjačama.

Severina se odlučila za crne gležnjače nazubljenih ravnih potplata koje su ukrašene s dvije kopče, ali i najlonke s točkastim uzorkom.

Cijelu kombinaciju podigla je predimenzioniranom kožnatom jaknom s krznenim detaljima Donna švicarskog brenda Jalize Couture, koju i inače voli nositi u privatnim trenucima. Izdanje je zaokružila sunčanim naočalama te s nekoliko decentnih pozlaćenih komada nakita.

Slika nije dostupna Severina: Profinjena kombinacija u kojoj bi se mnoge žene rado udale

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko crnih haljina po uzoru na Severinu koje se trenutačno nalaze na sezonskom sniženju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju