Sinoćnja premijera predstave "Aziz ili Svadba koja je spasila Zapad" u sklopu 63. Splitskog ljeta okupila je mnoge ljepotice iz domaćeg javnog života, a jedna od njih pojavila se u pomalo neočekivanom izdanju

Ruku pod ruku s voljenim Igorom Severina je stigla na terasu vile Dalmacija u ženstvenoj cvjetnoj haljini. Kako smo je navikli vidjeti u uskim i senzualnim modelima, ugodno je iznenadila ovim modnim odabirom.

Izgledala je savršeno u modelu modne kuće Dries Van Noten do koljena s dugim rukavima pomalo "vrećastog" kroja koji bi proširio figuru i najvitkije žene, ali je upravo zbog udobnog kroja idealan za vrele ljetne noći.

Na ljubičasto-žutu haljinu iskombinirala je srebrne modne detalje –zavodljive sandale, clutch-torbicu i viseće naušnice. Tamni lak na noktima, neupadljivi make-up i raspuštena kosa bili su dovoljni kako bi zaokružili cjelokupan stilski dojam.

A da Severina itekako prati trendove, pokazala je i s još jednim detaljem. Desnu ruku ukrasila je prstenima, ali onako kako to danas rade najpoznatije svjetske trendseterice – nekoliko njih stavila je na donji dio prsta, a nekoliko na gornji, tik ispod nokta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju