Severina je čestitala Božić svojim pratiteljima na Instagramu fotografijom iz atraktivnog i netipično uređenog doma.

Sretan Božić, želim vam puno 'putokaza' u životu, koji vas čine sretnim... Meni je falilo prozora, napisala je Severina u čestitci na Instagramu. Hrvatska pjevačica je na prozore svojeg doma ispisala je imena dragih ljudi koji joj mnogo znače u životu.

Pozirala je pak sjedeći u vrlo elegantnoj i ženstvenoj kombinaciji sastavljenoj od pletene haljine kratkih rukava koja joj je dopirala malo do ispod koljena.

Haljinu je sparila s upečatljivim parom crnih natikača ukrašenih zlatnim remenčićima britanskog brenda cipela Malone Souliers koji se proizvodi u Italiji.

Od listopada ove godine taj popularni brend nudi mogućnost samostalnog dizajniranja idealnog para cipela u sklopu kampanje Make your Mark.

Slika nije dostupna To samo ona može! Severina u krznenim štiklama za kojima bi se svatko okrenuo

Kupci mogu personalizirati tri modela cipela Malone Souliersa – Maureen, Maisie i Marion, odnosno odabrati visinu potpetice, boju remenčića i gornjeg dijela obuće, pa čak dodati i vlastite inicijale na potplatu.

Severina se odlučila za kultni model Maureen za koji proizvođači tvrde da može podići bilo koji izgled dajući ženi idealno držanje i samopouzdanje zahvaljujući špicu, rastezljivim remenčićima i elegantnoj, ali stabilnoj potpetici.

Slika nije dostupna Kako su dobre! Severina u hlačama za kojima se jednostavno morate okrenuti

Ovaj je model omiljen među damama i zbog zakrivljenog oblika koji prati prirodni luk stopala te ga uokviruje na laskavi način. Voli ga nositi i slavne dame poput pjevačice Ellie Goulding te glumica Jennifer Lawrence i Anye Taylor-Joy.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju