Doma je najljepše. Potvrdila je to i Severina koja je sa svojim obožavateljima na Instagramu podijelila novu fotografiju iz rodnog Splita.

Evo me doma, bolje san odma’, citirala je Severina sad već kultnu pjesmu grupe Leut Magnetik, a pronašla je i stih za opis svoje odjevne kombinacije.

Izgledala je malo čudno u kaputu žutom krojenom bez veze, kaže stara pjesma Bijelog Dugmeta, ali ništa u njezinoj kombinaciji nije bilo čudno. Dapače, prikupila je samo komplimente za svoj modni odabir, a osim kaputa nekima je za oko zapela i sjajna torba.

Kako i ne bi kada je u pitanju obožavani model Capucines francuske modne kuće Louis Vuitton. Torba je ime dobila po pariškoj ulici Rue des Capucines u kojoj je Louis Vuitton 1854. godine otvorio svoju prvu trgovinu.

Iako je lasnirana prije samo osam godina, u kratkom roku postala je toliko popularna da već nosi status modernog klasika i nalazi se na svim listama najpoželjnijih torbi.

Za njezinu popularnost velikim dijelom zaslužna je Angelina Jolie. Upravo je ona među prvima nosila originalnu verziju Capucines torbe. Kada je 2013. godine snimljena s njom na losanđeleskom aerodromu, bilo je to dovoljno da i ostale slavne dame požele isti model.

Ostalo je povijest. Popularnost torbe zapečatila je i francuska prva dama Brigitte Macron. Nova modna ikona nosila ju je 2017. godine na inauguraciji svog supruga Emmanuela Macrona.

Baš kao i Brigitte, Angelina preferira neutralne modele pa se tako posljednjih mjeseci nije odvajala od Capucines MM torbe iz kolekcije za proljeće 2021. godine u bež nijansi s dodatkom tople karamel-smeđe.

S druge strane, Severina je poznata kao ljubiteljica upečatljivijih torbi pa je svojoj kolekciji dodala Capucines BB model u predivnoj baby nijansi plave boje.

Umjesto klasične varijante presvučene glatkom kožom, njezin model ima ručku od zgužvane kože što dodatno doprinosi efektnosti torbe.

Zavirite u galeriju i provjerite koje još slavne dame obožavaju ovu torbu.

Više mi se sviđa...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju