Stotine uzvanika, među kojima su prijatelji s estrade i članovi obitelji, u četvrtak su se okupili na velikoj proslavi Severinina 50. rođendana.

Poziv za feštu glasio je "Od sumraka do zore", a za organizaciju su zaslužni Severinini prijatelji. Prilikom dolaska na proslavu Severina je za Novu TV rekla kako misli da će baš biti lijepo i da će uživati.

To su nekako moji ljudi, ljudi koje sam skupljala kroz život, i onako mislim da sam bogata, rekla je pjevačica uoči početka proslave koju su njezini kolege s estrade opisali kao parti godine.

A jedna ovakva proslava za pamćenje zahtijevala je istu takvu toaletu. Kao i uvijek, Severina je i na svojem rođendanu zablistala u besprijekornom izdanju.

Pred zagrebačkim klubom pojavila se u Balenciaginoj drapiranoj crnoj haljini asimetričnog kroja. Radi se o haljini iz kolekcije "Clones" za proljeće 2022., koja se na stranicama modne kuće prodaje po cijeni od 1900 eura (14.371,16 kn).

Večernju haljinu krase i visoki ovratnik sa šalom te dugi šlep, koji su je učinili posebno glamuroznom i idealnim izborom za ovu prigodu.

Osim haljine, pozornost su privlačile i sandale izrađene od kombinacije lakirane kože i prozirnog materijala.

Radi se o cipelama koje su plod suradnje kuća Jimmy Choo i Mugler, kojom se slavi moderni glamur i moćna ženstvenost. Na elegantnim sandalama posebno se ističe svjetlucava kristalna kugla na prednjem dijelu, a cijena im iznosi 1495 eura (11.310,15 kn).

 

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju