Sharon Stone svakako je jedna od holivudskih zvijezda s kojima bismo voljeli popiti kavu ili pivu. Slavna glumica uvijek zrači pozitivnom energijom, a i kada odlazi u šoping, ne skida osmijeh s lica te pažnju uvijek privuče i svojim odjevnim izborima.

 

Za odlazak u kupovinu na Beverly Hillsu Sharon Stone izabrala je ležernu odjevnu kombinaciju sastavljenu od četiri nosiva i upečatljiva komada. Hlače užeg kroja kariranog uzorka i s crveno-bijelim trakama sa strane glumica je nosila uz crne tenisice sa zlatnom kopčom brenda Puma. Takvim odabirom Sharon je dokazala da finije hlače i sportske tenisice itekako mogu biti pravi spoj.

Slika nije dostupna Sharon Stone: Mrak ravne gležnjače koje bi osvojile i najveće ljubiteljice štikli

Sharon Stone u kožnatom kombinezonu - 1 Sharon Stone: Kožnati kombinezon koji pomlađuje ženu (ako se nosi dobro)

Sharon Stone: Kožnati kombinezon koji pomlađuje ženu (ako se nosi dobro) Sharon Stone u kožnatom kombinezonu - 1 Sharon Stone u kožnatom kombinezonu - 4 Sharon Stone u kožnatom kombinezonu - 3 +2 Sharon Stone u kožnatom kombinezonu - 5

Casual outfit Sharon Stone upotpunila je s bijelom majicom na kojoj je crtež kultnog dizajnera Karla Lagerfelda i njegove mačke. Odjenula je još udobnu crnu vestu na kopčanje i dodala dioptrijske naočale s modernim debljim crnim okvirom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju