Američka glumica Sharon Stone Božić je proslavila u društvu svoje obitelji i prijatelja, a sada se polako vraća svakodnevnom životu.

Slavnu 61-godišnjakinju često se može vidjeti u jednom losanđeleskom salonu u koji odlazi na manikuru i pedikuru pa su je tako znatiželjni fotografi opet uhvatili tijekom ove aktivnosti.

Neopterećena Sharon nije jedna od onih poznatih žena koje su u svakom trenutku "namontirane", a pred ljude doslovno nikad ne izlaze ako nisu sređene od glave do pete.

Neke od njih jednostavno se ne mogu othrvati nametnutim standardima ljepote i pritisku kojem su izložene pa se uvijek uređuju, paze na frizuru i make-up.

Tako je prije nekoliko godina Taylor Swift bila meta medijskih napisa zbog svojih “modnih revija” ispred jedne njujorške teretane u kojoj je redovito vježbala. Taylor bi nakon revije izlazila pred fotografe u elegantnim odjevnim komadima, štiklama, s friškom frizurom i šminkom pa su se mnogu u šali zapitali vježba li uopće unutra.

Khloe Kardashian i Gwen Stefani dotjerat će se i za odlazak na manikuru.

Sharon Stone u slobodno vrijeme preferira maksimalno ležeran stil odijevanja, pogotovo kada su u pitanju ovakve prigode, pa je u salon došla odjevena u crveni donji dio trenirke i običnu sportsku majicu. Kosu je podigla u razbarušenu punđu, a na licu nije imala ni trunku šminke.

Nasmiješena i opuštena, nije ni razmišljala o tome tko je gleda iako je svjesna da je fotografi prate u stopu.

Sharon je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju