Američka glumica Sharon Stone bila je među gostima svečane večere pod nazivom "2020 Hollywood For The Global Ocean Gala".

Humanitarna večera održana je u čast monegaškog princa Alberta, čija zaklada organizira ovo događanje. Sharon i Albert dugogodišnji su prijatelji, a glumica je do sada iskazivala potporu njegovim humanitarnim inicijativama pa nije propustila ni ovu večeru.

Slavna 61-godišnjakinja doslovno je blistala u fantastičnom zelenom odijelu sa šljokicama ispod kojeg se nazirao samo crni grudnjak.

Slika nije dostupna Sharon Stone: Izdanje u kojem mnoge slavne žene nikad ne bi izašle u javnost

Meghan Markle Meghan Markle: Kombinacija iz ormara Sharon Stone koja ne laska lijepoj vojvotkinji

Koliko ćemo dobro izgledati u pojedinoj odjeći, ne ovisi samo o komadima koje nosimo nego i o našem stavu, a glavni "modni dodatak" za odijelo poput ovog koje nosi Sharon svakako mora biti stav.

Moćni efektni odjevni komadi mogu "progutati" osobu koja ih nosi, ne mogu se svi osjećati udobno u odjeći koja ih lansira u centar pažnje.

Sharon s tim nema problema jer baš sve nosi sa samopouzdanjem, pa je i u ovoj upečatljivom kombinaciji izgledala bolje od mnogih upola mlađih kolegica koje pokušavaju eksperimentirati s modom, ali to često ne završi ovako dobrim rezultatom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju