Glumica i producentica Sharon Stone jedna je od najvećih holivudskih kulerica u svakom pogledu, uključujući i modnom. To je još jednom pokazala prilikom izlaska na večeru s prijateljicom.

Sharon se s prijateljicom družila u popularnom talijanskom restoranu Toscana u Los Angelesu, a na večeru je došla u odličnoj kombinaciji.

Traperice ležernog kroja ukrašene lancem kombinirala je s bijelom košuljom, vrlo tankim puloverom i sakoom u nježnoj nijansi ružičaste. Kombinaciji je pridodala i tenisice u bijeloj boji, a umjesto neke ležernije torbe koju bi drugi odabrali uz tenisice i ovaj tip traperica, Sharon je odabrala elegantnu malu satensku ružičastu torbicu s velikom kristalnom kopčom.

Pokazala je kako se lako mogu spajati odjevni komadi različitih stilova, a rezultat je kul i nosiva kombinacija.

Sharon ne robuje trendovima i ne zamara se nametnutim modnim pravilima. Jasno je to po odjevnim komadima koje bira, među kojima su i razni uvjetno rečeno mladenački krojevi traperica.

Puno se razgovara o tome kakve su traperice primjerene za određenu dob pa je tako nedavno i 47-godišnja Sofia Vergara bila meta kritičara zbog nošenja poderanih traperica. Pojedini korisnici društvenih mreža zaključili su kako je prestara za njih.

Prema rezultatima nekoliko online anketa, žene općenito ne bi trebale nositi traperice nakon 50. godine života, neovisno o tome kakav je model u pitanju.

Naravno, gotovo svi ćemo se složiti kako je to besmisleno jer su traperice jedan od najsvestranijih odjevnih komada u ženskom ormaru i možemo ih nositi bez obzira na dob. Najbolji dokaz za to je i 63-godišnja Sharon koja izgleda fantastično u svojem modelu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju