Sharon Stone izgleda senzacionalno, a mladolikost 61-godišnje glumice naglašavaju i odjevna izdanja koja ona bira.

 

Za putovanje avionom uvijek se preporučuje udobna i komotna odjeća i obuća, a taj savjet slijedi i glumica Sharon Stone. Slavna ljepotica u zračnu luku LAX u blizini Los Angelesa došla je odjevena u izvrsnu ležernu kombinaciju kojom dominiraju crne gležnjače na ravni đon koje je zvijezda nosila uz obične crne traperice skinny kroja.

Jednostavne crne gležnjače imaju remenčić u visini gležnja te su umjereno ukrašene metalnim nitnama, a djeluju vrlo udobno. Svakako je riječ o modelu nosivom svaki dan i pogodnom za raznorazne odjevne kombinacije koje bi lako osvojio i najveće ljubiteljice štikli.

Resice, lanci, remenčići... 15 šik gležnjača koje će izgledati top uz skinny hlače i haljine Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 15 Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 4 Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 14 +12 Šik modeli gležnjača s atraktivnim detaljima - 5

Sharon Stone u kožnatom kombinezonu - 1 Sharon Stone: Kožnati kombinezon koji pomlađuje ženu (ako se nosi dobro)

Sharon Stone Sharon Stone: (Ne)obične natikače koje možda ne osvajaju izgledom, ali udobne su

Outfit za put Sharon je upotpunila svjetloplavom majicom s kratkim rukavima i velikom torbom s leopard-uzorkom. Od modnih dodataka još je izabrala crni šal i crne sunčane naočale ovalnog okvira.

Inspirirani stilom Sharon Stone, u trgovinama smo potražili slične modele jednostavnih crnih gležnjača s ravnim đonom, a što se nudi, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju