Po prvi put objavljeni su komadi koji su produkt suradnje brenda H&M i dizajnerice Simone Roche, a koje su jedva dočekale vidjeti tisuće zaljubljenica u modu. Kolekcija Simone Rocha x H&M! na hm.com bit će dostupna od 11. ožujka.

Kolekcijom se, kako su poručili njezini tvorci, odaje priznanje Irskoj, Hong Kongu, teksturi, obliku, taktilnosti, povijesti, obitelji, intimnosti i radosti.

Nadam se da će komadi iz ove kolekcije biti nošeni i čuvani godinama. Svi su bili kreirani na idejama i nadahnućima koji su oblikovali mene i moj brend tijekom posljednjih 10 godina, i tako sam uzbuđena kad ih vidim nošene i stilizirane na nove načine, poručila je Simone Rocha.

Ann-Sofie Johansson iz H&M-a poručila je da Simone Rocha ima jedinstvenu i posebnu estetiku te da iz sezone u sezonu definira svoj identitet.

Ovo se čini kao savršena kolekcija za ovo vrijeme; dinamičan prijedlog dizajnerice s tako jasnim osjećajem tko je ona i što želi reći. To je vesela kolekcija koja će, nadam se, svima pružiti nadahnuće, dodala je.



Lookbook Simone Rocha x H&M sadrži dinamična nova lica uz modele koji su postali dio Rochine zajednice, a redovito se pojavljuju ma njenim modnim revijama; Jess Maybury, Bimpe, Jan Baiboon, Tess McMillan, Aramish Mangi, Jeremiah Berko Fordjour i Jethro Sapon. U Londonu ih je fotografirao Ben Toms, a styling potpisuje Robbie Spencer.

Inače, radovi ove dizajnerice su prepoznatljivi, a bogati i složeni detalji su ono što ih čini posebnim. Kolekcija neće biti namijenjena samo ženama, nego će sadržavati i komade za muškarce i djecu.

Dio kolekcije pogledajte u nastavku, ali i u našoj galeriji:








Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju