Kada su u pitanju traperice, izboru modela nema kraja. Tu su modeli različitih visina struka, širine i dužine nogavica, boje... Međutim, jedan model iz sezone u sezonu ima svoje mjesto u ormarima. To su skinny traperice.

Kada se skinny trapericama doda i visoki struk dobije se model koji, između ostalog, poput steznika oblikuje figuru i vizualno smanjuje trbuščić.

Slika nije dostupna Ma pusti neutralne, daj šarene! 10 novih modela tenisica u raznim bojama

Skinny traperice visokog struka već nekoliko sezona čine osnovu mnogih ormara, a dodatni plus je njihova svestranost.

Nosive su u dnevnim i večernjim prigodama, a jednako dobro slažu se uz tenisice i cipele na visoku petu. Osim toga, laskaju ženama različitih građa tijela.

Iako smo sigurni da imate cijeli niz ideja kako nositi skinny traperice, kombinacija s kojom ne možete pogriješiti u proljetnim mjesecima je ona koja osim ovih traperica uključuje dobru majicu, sako i tenisice.

Naravno, ako ste raspoloženi za neku elegantniju opciju, cipele fina bluza, skinny taperice i cipele na visoku potpeticu bit će pun pogodak.

Mi smo zavirili u trgovine i pronašli 15 modela skinny traperica visokog struka čija se cijene kreće od 129,90 do 899 kuna, a koje će se uskopiti u svaku kombinaciju.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju