U hrvatskim kinima od danas je zaigrala “Škola čarobnih životinja” – vesela akcijska pustolovina snimljena prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja.

Priča "Škola čarobnih životinja" prati novu djevojku u gradu - Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads).

Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći "čarobne životinje". Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat.

Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

Školu čarobnih životinja režirao je Gregor Schnitzler, a scenarij su pisali Viola Schmidt i John Chambers na temelju serije istoimenih knjiga nagrađivane dječje autorice Margit Auer.

Kako do ulaznica?

Ako želite besplatno pogledati film "Škola čarobnih životinja" u hrvatskim kinima, do 7. ožujka 2022. godine u 12 sati pošaljite nam na e-mail info@zadovoljna.hr odgovor na pitanje: Kada biste mogli izabrati jednu vrstu životinja s kojom biste mogli komunicirati, koja bi to bila životinja i zašto?

Editus vam dijeli 2 x 2 ulaznice za film "Škola čarobnih životinja" u bilo kojem Cinestar ili Cineplexx kinu. Uz odgovor pošaljite i vaše ime, prezime, kontakt mobitel, grad i kino u kojem želite gledati film. Naslov, odnosno predmet e-maila neka bude – Škola čarobnih životinja.

Stručni žiri sastavljen od predstavnika uredništva Zadovoljna.hr odabrat će najkreativnije odgovore koji će osvojiti ulaznice.

Dobitnice će biti objavljene na našem portalu, odnosno u ovome članku 7. ožujka 2022. godine do 18 sati, a svaku od njih ćemo i kontaktirati vezano za preuzimanje osvojenih ulaznica.

Želimo vam puno sreće!

Ulaznice su dobile Darija Bošnjaković i Dubravka Granić. Čestitamo sretnim dobitnicama!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju