Škorpioni su na glasu kao najsenzualniji horoskopski znak u svim aspektima, uključujući i onaj modni. Ako se pitate koje su glavne značajke njihova stila, provjerite to u nastavku.

Vizualno ih privlače vibrantne i upečatljive boje, ali u njihovu ormaru prije ćete naći mnogo neutralnih tamnih nijansi. Tamnocrvena, ljubičasta, crna, tamnoplava, tamnosmeđa - to su samo neki od njihovih favorita kada su u pitanju boje.

Kada u moru kombinacija u efektnim nijansama primijetite damu od glave do pete odjevenu u senzualnu crnu kombinaciju, to je vjerojatno jedna škorpionka koja prkosi šarenilu.

S obzirom na to da su karakterno vrlo odvažni, mnogi će krivo pomisliti da su škorpioni skloni i modnim eksperimentima, ali oni, na primjer, uglavnom izbjegavaju statement uzorke.

Rado će se poigrati s krojevima, ali uvijek im je bitno da odjeća koju nose laska njihovu tijelu i neće odjenuti nešto u čemu ne izgledaju sjajno.

Slika nije dostupna Nitko tajanstven kao "škorpionke": Odan znak kojem su prijatelji i više od obitelji

Aishwarya Rai Fatalne i tajanstvene: Otkrijte sve o ženama škorpionima

Ne zamaraju se trendovima i u pravilu ih ne zanimaju jednosezonski komadi koji su na glasu kao trenutačno najpoželjniji komadi.

U ormaru vole imati dobru kolekciju svevremenske odjeće. Od još jednih ljubiteljica klasičnih komada, vagi, razlikuju se po tome što njihovu garderobu ne sačinjavaju većinom elegantni komadi.

Škorpionima je jednako važno imati i jednako dobre sportske komade i odjeću za druge prigode.

Nije tajna da vole senzualnije krojeve, pa se nitko neće iznenaditi kada se škorpionka negdje pojavi u fantastičnoj haljini s golim leđima ili visokim prorezom. One su u doticaju sa svojim seksepilom i ne srame se istaknuti ga kada to požele.

Pripadnice ovog znaka obožavaju nositi obuću s visokim potpeticama i slabe su na dobre štikle. To je samo još jedna značajka njihova stila koja pridonosi fatalnosti škorpiona.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju