Iako je između njih dobna razlika od 48 godina, Jane Fonda i Irina Shayk mogu nositi iste haljine što su i pokazale kada su obje nosile kreaciju Ateliera Versace u kombinaciji crne i tamnoplave boje s jednim golim ramenom. I druge slavne dame za crveni tepih odabirale su jednake haljine, a svaka ju je nosila na svoj način.

Sarah Jessica Parker izgledala je poput princeze u veličanstvenoj crvenoj kreaciji iz kolekcije modne kuće Giambattista Valli Coutur. Prije Sarah, istu balsku haljinu, samo u drugoj boji, nosila je jedna prava princeza, Charlotte Casiraghi. Za razliku od zvijezde serije "Seks i grad", monegaška princeza izabrala je verziju u nježnijoj svijetloplavoj boji, primjerenijoj pripadnici kraljevske obitelji.

Kate Winslet i Liv Tyler su pak izgledale fantastično u pripijenoj body-con haljini dizajnerice Stelle McCartney, Kate u crvenoj, a Liv u plavoj. Stella McCartney bila je odabir i modnih "blizanki" Salme Hayek i Amande Seyfried koje su obje nosile svilenu večernju toaletu biserno bijele boje i asimetričnog gornjeg dijela.

Penelope Cruz i Celine Dion bile su oličenje elegancije u kreaciji Armani Privé stvorenoj za dive, a Jane Fonda lako je komparirala još jednoj mlađoj zvijezdi, pjevačici i glumici Ciari, u haljini talijanske modne kuće Emilio Pucci. I Mariah Carey i Kate Winslet svidjela se crna haljina sirena kroja američkog dizajnera Zaca Posena stvorena za isticanje ženstvenih oblina.

Slika nije dostupna Kako 10 kultnih glumica i zvijezda današnjice izgleda u istim godinama

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte deset parova slavnih dama koje su nosile iste haljine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju